Main menu

Dåbskjole tilbud

21st sep 2012

Dåbskjole tilbud: Dåbskjoler til drenge og dåbskjoler til piger er altså ens, bortset fra den særlige sløjfe til dåbskjolen som typisk er lyserød til piger og lyseblå til drenge. Det særlige er derfor, at de kan genbruges af begge køn i familien, og der er ganske mange familier, som har sådan en tradition. Men hvis du ikke har en familie-dåbskjole, så behøver du egentlig ikke at kigge efter tilbud på dåbskjoler, da de reelt ikke koster særlig meget. Du kan få ganske flotte dåbskjoler for blot 300 kroner.
Du kan finde dåbskjoler her eller om selve banedåben

Lav-selv dåbskjole

Alternativet er, at du laver din dåbskjole selv. Den kan hækles eller sys, men de fleste vælger at sy, og den kan ligefrem sys af din brudekjole (hvis du har en) det gjorde man i gamle dage . Det er kun fantasien, som sætter grænser, hvis du ønsker at sy noget historie ind i dåbskjolen, men det kræver naturligvis, at du har de ting. Du kan eventuelt tale med din forældre, svigerforældre og bedsteforældre på begge sider, om de har noget liggende.
Hvis du modet på at syg dåbskjolen selv, er der mønster til det her

Dåbskjole udlejning

Du kan også, hvis budgettet er lidt stramt, vælge at leje en almindelig dåbskjole – eller hvis du vil
have en rigtig dyr dåbskjole, så er muligheden også at leje. Men da en barnedåb ofte er for den nærmeste familie og ikke det helst store brag af en fest, så vælge de fleste at købe kjolen, hvis de ikke har en i familien eller fra det første barn.
Men en helt almindelig dåbskjole kan købes til 300 kr, så jeg har ikke kunne finde en dåbskjole til udlejning under den pris.

Comments are closed.