At være til stede er så vigtigt når man har en virksomhed. At være der for kunderne, når de er i butikken, men ligeså meget at være der i deres bevidsthed, når de ikke er i butikken. Ja, faktisk, når de ikke engang tænker på butikken, eller måske ikke engang har lært butikken at kende endnu. Det lyder utroligt fancy, men jeg er super glad for, at jeg har lært det. Jeg har min egen enmandsvirksomhed, som jeg med glæde arbejder flere timer om dagen på. Det ovenstående lærte jeg på et aftenkursus om marketing, og det har bestemt startet en del tanker. Jeg er meget mere tilstede nu end før, når der er kunder i butikken, og jeg leder meget mere efter nuværende, men også potentielle, behov. Min hjemmeside er blevet opdateret så den er lettere at finde igennem Google, og så har jeg bestilt en masse foldere på denne side! De hedder Nem Print og hjælper med alle dine print-behov, hurtigt og nemt!

Min datters fodboldhold sparer sammen til en tur til Italien, hvor de skal spille en turnering, så jeg har lovet dem en god portion penge, hvis de ville dele folderne ud inde i byen. Det ville de selvfølgelig gerne, og jeg føler, at det er en meget fair byttehandel. Jeg bidrager med, at de kan komme til Italien, og så hjælper de lidt med at sprede bevidsthed omkring min butik – og det fører forhåbentlig til, at der kommer flere kunder i butikken, som fortæller deres venner, at min butik eksisterer – og på den måde vil min kundebase ekspandere! Det er selvfølgelig alt sammen teori, men underviseren til aftenkurset var meget overbevisende, så nu venter jeg bare på, at folderne er uddelt, så jeg kan se resultaterne.